PVC, LAMINAAT, TEGELS EN VEEL MEER VLOEREN | ONTDEK DE WAARDE VAN ONS UITGEBREIDE ASSORTIMENT

Retourneren

Heeft u in onze showroom producten besteld en is het toch niet wat u ervan verwacht had of zijn er na het verwerken hiervan materialen overgebleven? Dan is het retourneren van onze producten onder bepaalde voorwaarden mogelijk. Bij aankoop van een product in de showroom geldt er een afwijkend retourtermijn conform onderstaand tabel.

Let op: er geldt een uitzondering op het retourneren van producten welke speciaal voor u besteld zijn. Deze producten kunnen niet geretourneerd worden.

Wanneer een bestelling via onze webshop is geplaatst, dan geldt er een wettelijke herroepingstermijn van 14 dagen. Dit geldt voor alle producten welke via onze webshop bij direct vloeren besteld zijn. U kunt het product retourneren zonder opgaaf van redenen.

Bij binnenkomst zal direct vloeren de door u geretourneerde producten controleren of deze compleet en onbeschadigd zijn gebleven. Indien de geretourneerde producten volgens direct vloeren naar behoren zijn geretourneerd, dan zal er een creditnota worden opgesteld met de afgesproken retourkosten volgens onderstaand tabel en aan u per e-mail worden toegezonden. Mocht het product beschadigd zijn geraakt of incompleet zijn, dan kunnen de producten niet geretourneerd worden.

Dagen

Retourkosten

< 8 dagen

25%

> 8 dagen < 21 dagen

40%

> 21 dagen < 30 dagen

55%

> 30 dagen < 45 dagen

75%

> 45 dagen

Producten zijn niet meer te retourneren

Tegels, laminaat en PVC

Bekijk onze producten

Zij gingen u voor

Bekijk onze projecten

Vrijblijvend advies

Bezoek de showroom

Bekijk onze veelgestelde vragen

Bel
Offerte
Aanbiedingen